Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kirjautuminen

B-tytöt lopputurnaukseen! Kiinnitetty

Maa
17

Yksi tavoite saavutettu tällä kaudella. Hienoa TYTÖT - nyt saa huutaa! Kiitos myös kannustusjoukoille.

Taustaa:
Viisi kautta sitten aloiteltiin lentopallon harrastaminen joko D- tai E-ikäisinä tyttöinä. C-ikäisten sarjassa ensimmäisenä vuonna saatiin iloita jo suuresti yhdestäkin erävoitosta. Tärkein ottelu oli silloin kun pelattiin niinsanottu jäsentenvälinen oman seuran toista joukkuetta vastaan, josta puolet siis poistui iloisin ilmein ja puolet ei...

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Kapon naiset murskavoittoon Kiristä Kiinnitetty

Maa
12

Kapon naiset jatkoivat vakuuttavia otteita myös naisten 2-sarjan karsinnoissa. Sunnuntaina joukkueen rungon muodostavat B-tytöt saivat vielä ennen peliä asiantuntevan yleisön aplodit edellisen päivän aluemestaruudesta. Nyhkälään asteli vastustajaksi aikaisemmin hyvän vastustuksen antanut Kivenlahden Kiri. Nyt Kirille kyllä tuli noutaja karsinnan ensimmäisessä kohtaamisessa ja Kapo vei pisteet kotiin taukoineen 50 minuutissa. Erät olivat murskaavat 25-14, 25-4 ja 25-14.  Kapo oli täysin hallitseva osapuoli pelissä ja murskaavat lukemat tulivat erittäin vahvalla syöttöpelillä.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

KaPon B-tytöille aluemestaruus Kiinnitetty

Maa
11

Lauantaina matkattiin Korialle taistelemaan Etelän alueen aluemestaruudesta. Turnaus pelattiin kahden 3 joukkueen alkulohkossa. Voitetun alkulohkon jälkeen KaPo selvitti tiensä loppuotteluun voittaen kotijoukkueen Korian Ponnen 2-0.

Lopputottelussa tuli vastaan tuttuakin tutumpi Perttulan Tähti, joka oli jo voitettu kertaalleen alkulohkossa. Myös loppuottelun tytöt hoisivat mallikkaasti ja viimeisen pallon jälkeen tulosataululla komeilivat lukemat 2-0 KaPolle ja kirkkaimmat mitalit saatiin pujottaa tyttöjen kaulaan.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Puolivälieräottelu Ducks - Valepa 15.3 Kiinnitetty

Maa
11

Miesten Mestaruusliigan 2. puolivälieräottelu Vantaa Ducks – Valepa, Sastamala Vantaan Energia-Areenalla torstaina 15.3.2018 klo 18.30

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Kapon naiset lohkovoittoon 3-sarjassa Kiinnitetty

Hel
05

Kapon lentopallon naistenjoukkue selvitti 3-sarjan alkulohkon vakuuttavalla esityksellä ja ottivat itselleen lohkovoiton. Alkusarjassa oli 10 peliä ja näistä voitto otettiin 9 pelissä ja yhdessä pelissä tuli kirvelevä 3-2 tappio. Alkusarjan lohkovoitto täyttää pelilliset tavoitteet ja joukkue pääsee tosissaan tavoittelemaan nousua lentopalloliiton 2-sarjaan. Alkusarjan pelit ovat tarjonneet hyviä pelillisiä esityksiä ja myös tuoneet lisää varmuutta tyttöjen suorituksiin.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

C-tytöille myös turnausvoitto Kiinnitetty

Tam
29

Myös KaPon C-tytöt voitokkaita kevätkauden ensimmäisessä turnauksessa ja ensi turnauksessa taistellaan taas 1-sarjassa.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

KaPon B-tytöt iskussa Kiinnitetty

Tam
23

Tuoko kotiturnaus paineita? Ovatko alkukauden kovat SM-sarjan taistot, mutta useimmiten tappiolliset pelit vieneet itseluottamusta? Kuinka vaikuttaa että syyskaudella sallitut kaksi vuoden yli-ikäistä pelaajaa eivät enää olisi kokoonpanossa? Lauantaina liikuntahallilla vastassa oli B-tyttöjen 1-sarjassa Hämeenlinnan Pallokerho, Vilppulan Tähti ja Raision Loimu.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Eemeli myös katsastusleirille Kiinnitetty

Tam
18

28.-30.1.2018 järjestetään Kuortaneella 04-pelaajille katsastusleiri. KaPo:n C-pojista kutsun leirille sai Eemeli Paunonen.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Ida katsastusleirille Kuortaneelle Kiinnitetty

Jou
16

2005 syntyneille tytöille järjestetään katsastusleiri 15.-18.1. 2018 Kuortaneen Urheiluopistolla. KaPosta Ida Ahlstedt on kutsuttu leirille.

 

Posted By kimmo.majasalmi lue lisää

KaPo sarjakärjessä 3-sarjassa Kiinnitetty

Jou
16

Tästä tilanteesta lähdetään joulutauolle naisten 3-sarjassa. Sarja jatkuu 14.1 Karkkilan liikuntahallilla.

Posted By kimmo.majasalmi lue lisää

Sivut

Tilaa syöte Karkkilan Pojat RSS